Title Image

Archive

Kai Essenburg

  |  

In onze ogen is Kwalident met haar team een van de meest vooruitstrevende tandtechnische laboratoria in (Noord) Nederland. Ze leveren producten van een uitermate consequente kwaliteit, waar je als professional bijna met de ogen dicht op kan vertrouwen.

 

Het team is constant in beweging, volgt specifieke nascholing en probeert innovatieve dingen uit. Als klant wordt je hierin meegenomen en dit biedt mogelijkheden tot ongekende tandheelkunde. Boven alles is de communicatie, documentatie en verslaglegging duidelijk snel en toegankelijk. Behandelplanning wordt altijd op elkaar afgestemd en samen in een juiste volgorde gezet. Waar je als professional vastloopt, neemt Kwalident je aan de hand voor het meest passende behandelplan voor je patiënt.

 

Tandarts drs. Kai Essenburg van tandartspraktijk Essenburg en van Kempen uit Groningen

Website Essenburg en van Kempen

 

Referenties Read More

Guus van den Bosch

  |  

In onze verwijspraktijk houden wij ons voornamelijk bezig met esthetische tandheelkunde en occlusieopbouw. Dat dit een intensieve samenwerking vereist met de technieker spreekt voor zich. Stephan en zijn crew zijn hierin zeer betrouwbare partners.

 

Na al die jaren verbazen ze ons wekelijks nog steeds met prachtige werkstukken die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Het is fijn om met mensen te werken die dezelfde autonome drive hebben om mooie dingen te maken. Ook is het knap dat ​Stephan in staat is zijn vaardigheden over te brengen op zijn medewerkers, waardoor de kwaliteit heel constant is.

 

Tandarts drs. Guus van den Bosch van tandartspraktijk Van den Bosch Bode Tandartsen uit Numansdorp

Website Van den Bosch Bode

 

 

Referenties
Read More