Title Image

Archive

Omar Kalash

  |  

Mijn naam is Omar Kalesh, 20 jaar oud en ik woon met veel plezier in Hoogeveen.
Oorspronkelijk kom ik uit Syrie, maar ben in 2015 naar Nederland gekomen. In mijn vrije tijd speel ik voetbal.

 

In 2017 heb ik een opleiding gevolgd bij het Alfa College in Hoogeveen en liep ik in het kader daarvan stage bij Kwalident. Ik ging daar aan de slag op de gipsafdeling en na het afronden van mijn stage kon ik er blijven werken. Ik heb het er erg naar mijn zin, ik vind het werk leuk om te doen en over enige tijd ga ik dan ook van start met de opleiding Tandtechniek.

 

Terug naar team Read More

Cai Verweij

  |  

Mijn naam is Cai en ik woon in Salland in Overijssel. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn waar ik ook ben begonnen in de tandtechniek.

 

In 1999 startte ik met de opleiding tandtechniek aan het IVT en combineerde dat met het werk in de praktijk bij Smithuis Tandtechniek. In de jaren die daarop volgden, werkte ik op verschillende locaties, zoals Hengelo en Enschede, en vervulde ik diverse functies op de afdelingen.

 

Zo ben ik van start gegaan op de gipsafdeling, daarna modelleren op de afdeling kroon- en brugwerk, vervolgens maakte ik implantaat supra-structuren, nam het porselein bakken voor rekening en coördineerde en controleerde het in- en uitgaande werk op de frameafdeling.

 

Een interessante periode waarin ik veel heb geleerd op de verschillende afdelingen. Vervolgens ging ik in 2007 aan de slag bij 4Dental Groep, waar een nieuwe afdeling werd gecreëerd om het hogere segment te bedienen; 4Dental Design.

 

In 2009 kwam ik de vacature van Kwalident Dental Studio tegen en ik was gelijk enthousiast. Uit de mooie werkstukken die ik voorbij zag komen op de website, bleken de precisie waarmee gewerkt wordt en de aandacht voor kwaliteit en maatwerk. Hier wilde ik werken. En gelukkig werd ik aangenomen. Plezier in het werk is belangrijk voor me en bij Kwalident vind ik dat. Ik vind het leuk om tanden te maken waar mensen blij van worden, zodat ze voluit kunnen glimlachen.

 

Terug naar team Read More

Christina Rickert

  |  

Mijn naam is Christina Rickert en ik ben in 1986 geboren in Keulen.
Nadat ik in 2006 mijn Abitur had afgerond, begon ik in Keulen de opleiding tandtechniek op het Berufskolleg Kartäuserwall. Tijdens mijn opleiding liep ik in 2008 een week stage bij Kwalident Dental Studio. Dit beviel mij heel goed en gedurende mijn opleiding hield ik contact met Stephan. In januari 2010 studeerde ik af en in februari begon ik bij Kwalident Dental Studio op het vakgebied kroon- en brugwerk.

 

Ik heb voor de tandtechniek gekozen, omdat ik het heel leuk vind om met mijn handen te werken. Ik vind het leuk en ook belangrijk om elk werkstuk die aandacht te geven om de restauraties van het gebit zo natuurlijk als mogelijk te herstellen. De samenwerking en het overleg tussen tandarts, patiënt en tandtechnicus maakt elk werkstuk uniek en uitdagend.
De ontwikkeling in de tandtechniek staat nooit stil en bij Kwalident krijg ik de mogelijkheid om mijzelf steeds verder te ontwikkelen in mijn vak. Niet alleen binnen het bedrijf krijg ik de tijd en ruimte die hiervoor nodig is, maar ook via diverse cursussen krijg ik de kans om nieuwe dingen te ontdekken en te leren.

 

​Ik ben een creatieveling en vind het leuk om bij iedereen weer die lach in het gezicht te toveren. En niet onbelangrijk, we hebben een gezellig en hecht team. Ik ga dan ook met veel plezier elke dag van Borger naar Beilen toe.

 

Terug naar team Read More

Gerwin Verbree

  |  

Ik ben Gerwin Verbree, geboren in 1989 en woonachtig in Groningen.
Sinds 2015 ben ik werkzaam in de tandtechniek. Naast tijd doorbrengen met mijn vrouw en vrienden sleutel ik graag aan mijn motor en houd ik van verschillende sporten.

 

​In 2014 behaalde ik mijn bachelordiploma archeologie aan de RUG in Groningen, maar ik besloot een andere weg in te gaan met mijn studie en loopbaan. Zo begon ik in 2015 met werken bij Kwalident en startte ik later dat jaar aan de studie tandtechniek aan de DHTA in Utrecht met de uitstroomrichting Kroon- en Brugwerk.

 

Bij Kwalident krijg ik de ruimte en de begeleiding om mezelf de fijne kneepjes van het vak eigen te maken. Het oog voor detail, de passie om de natuur na te maken en de precisie waar we bij Kwalident mee werken, spreken mij erg aan. Ik ga elke dag met veel plezier naar Kwalident en hoop erg goed te worden in het imiteren van de natuur in mijn werk.

 

Terug naar team Read More

Hesther Sibbald

  |  

Ik ben Hesther en woon samen met Dennis en onze twee dochters Feline en Elvira in Beilen. Ik werkte 17 jaar als secretaresse bij De MO-zaak (voormalig GGD Drenthe), voordat ik bij Kwalident Dental Studio aan de slag ging als office manager. Wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier doe.

 

In mijn werk bij Kwalident spreken met name de afwisseling, het contact met mensen en de samenwerking met collega’s me aan. Ik haal dan ook veel voldoening uit mijn werk. Vanuit mijn functie let ik er met name op dat het primaire proces goed loopt en dat alles goed op elkaar is afgestemd.

 

Kwalident is een organisatie die me goed ligt. Hoewel ik van oorsprong geen ervaring had met de tandtechniek, ben ik in de loop der tijd de tandtechniek steeds meer gaan waarderen. Met name het feit dat het echte ambacht, alles met de hand, centraal staat, maakt de branche voor mij bijzonder interessant.

 

Terug naar team

 

Read More

Stephan van der Made

  |  

Mijn naam is Stephan en ik woon samen met Barbera en onze twee kinderen in Hijken, nabij Beilen.
Van oorsprong ben ik goudsmid en edelsteenslijper, maar halverwege de jaren negentig heb ik de overstap gemaakt naar de tandtechniek. In 2007 richtte ik Kwalident Dental Studio op, thuis in mijn schuur. De jaren erna groeide het bedrijf en ben ik met Kwalident verhuisd naar de huidige locatie.

 

Ik heb een passie voor het vak omdat ik hier de hoge mate van precisie en de geavanceerde technieken kan combineren met veel creativiteit. Het is een vakgebied dat continu in ontwikkeling is, maar waarbij de ambachtelijke vaardigheden nog steeds onontbeerlijk zijn. Ook de samenwerking met tandartsen en patiënten, hetgeen zeer belangrijk is voor een goed eindresultaat, is een welkome afwisseling.

 

In mijn werk vind ik het belangrijk een tandtechnisch topproduct te maken waar patiënt, tandarts en ikzelf tevreden over zijn. Samen met het team streef ik ernaar om de natuurlijke mondsituatie zo perfect mogelijk na te maken, zowel qua esthetiek als functionaliteit.

Terug naar team Read More