Title Image

Over ons

In 2007 richt Stephan van der Made het tandtechnisch laboratorium Kwalident Dental Studio op. Kwalident is ontstaan vanuit de wens maatwerk te leveren, waarbij een goede samenwerking tussen tandtechnicus, tandarts en patient centraal staat. Altijd met liefde en aandacht voor het vak. Het bedrijf werkt samen met ​tandartsen uit binnen- en buitenland.

Kwalident Dental Studio werkt aan de hand van onderstaande missie, visie en kernwaarden.

Missie, visie en kernwaarden

Missie

In samenwerking met tandarts en patient maken wij tanden met het meest natuurlijke resultaat, waarbij de persoonlijke wens van de patient voorop staat.


Visie


Wij geloven in handmade tandtechniek en varen daarbij onze eigen koers. Om onze kwaliteit te blijven waarborgen, werken we op kleine schaal en vervaardigen we al het werk zelf met bezieling en precisie. Wij maken alleen gebruik van de digitale mogelijkheden wanneer noodzakelijk; onze voorkeur gaat uit naar het ambacht met de hand omdat wij vinden dat dit de mooiste resultaten geeft.De komende jaren investeren wij in kennisdeling en samenwerking binnen de tandtechnische branche, waarbij ons streven naar het imiteren van de natuurlijke kenmerken van de tand, zoals vorm, kleur en functie, leidend is.

Teamwork Makes the Dream Work

Kernwaarden


Onze belangrijkste waarden zijn aandacht, meesterschap en leergierigheid. In onze manier van werken staan deze ​waarden centraal en ze kenmerken ons in de benadering van patient, tandarts en collega.