Title Image

Referenties​

Bij Kwalident Dental Studio werken we samen met een aantal tandartsen. Dit zijn de recensies die zij voor ons schreven:

Guus van den Bosch

Tandarts drs. Guus van den Bosch van tandartspraktijk Van den Bosch Bode Tandartsen uit Numansdorp

Na al die jaren verbazen ze ons wekelijks nog steeds met prachtige werkstukken die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.
In onze verwijspraktijk houden wij ons voornamelijk bezig met esthetische tandheelkunde en occlusieopbouw. Dat dit een intensieve samenwerking vereist met de technieker spreekt voor zich. Stephan en zijn crew zijn hierin zeer betrouwbare partners.   Na al die jaren verbazen ze ons wekelijks nog steeds met prachtige werkstukken die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Het is fijn om met mensen te werken die dezelfde autonome drive hebben om mooie dingen te maken. Ook is het knap dat ​Stephan in staat is zijn vaardigheden over te brengen op zijn medewerkers, waardoor de kwaliteit heel constant is.

Kai Essenburg

Tandarts drs. Kai Essenburg van tandartspraktijk Essenburg en van Kempen uit Groningen

Het team is constant in beweging, volgt specifieke nascholing en probeert innovatieve dingen uit. Als klant wordt je hierin meegenomen en dit biedt mogelijkheden tot ongekende tandheelkunde.
In onze ogen is Kwalident met haar team een van de meest vooruitstrevende tandtechnische laboratoria in (Noord) Nederland. Ze leveren producten van een uitermate consequente kwaliteit, waar je als professional bijna met de ogen dicht op kan vertrouwen.   Het team is constant in beweging, volgt specifieke nascholing en probeert innovatieve dingen uit. Als klant wordt je hierin meegenomen en dit biedt mogelijkheden tot ongekende tandheelkunde. Boven alles is de communicatie, documentatie en verslaglegging duidelijk snel en toegankelijk. Behandelplanning wordt altijd op elkaar afgestemd en samen in een juiste volgorde gezet. Waar je als professional vastloopt, neemt Kwalident je aan de hand voor het meest passende behandelplan voor je patiënt.

Joanne de Roos

Tandarts drs. Joanne de Roos van tandartspraktijk Buijs Tandartsen in Groningen

Het is een feestje om werkstukken te plaatsen van Kwalident. Het is echt vakmanschap en dat zie je terug!
Het is een feestje om werkstukken te plaatsen van Kwalident. Het is echt vakmanschap en dat zie je terug! De details en de prettige samenwerking zorgen ervoor dat Kwalident zich echt onderscheidt. Altijd de drive om het maximale eruit te halen, zorgt er naar mijn mening voor dat het werk van excellente kwaliteit is.

Erik-Jan Muts

Tandarts drs. Erik-Jan Muts van tandartspraktijk MP3 Tandartsen in Apeldoorn

Een ongekend goed gevoel voor morfologie, esthetiek en functie.
Kwalident Dental Studio maakt het plaatsen van iedere kroon, facing of mock-up tot een groot feest voor de tandarts en de patient. Een ongekend goed gevoel voor morfologie, esthetiek en functie. Stephan en Cai lopen altijd voorop in de nieuwste ontwikkelingen en zijn echte meester tandtechnici die mij kunnen helpen om een casus tot een succes te maken; bijvoorbeeld door gebruik te maken van DSD of het eLAB-protocol. Er is absoluut continuïteit in de hoge kwaliteit en sprake van zeer prettige communicatie via bijvoorbeeld Siilo. Een vruchtbare samenwerking die ik iedere esthetisch georiënteerde tandarts kan aanraden!