Cai Verweij

Specialist en instructor

Plezier in het werk is belangrijk voor me en bij Kwalident vind ik dat.

Mijn naam is Cai en ik woon in Salland in Overijssel. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn waar ik ook ben begonnen in de tandtechniek.

 

In 1999 startte ik met de opleiding tandtechniek aan het IVT en combineerde dat met het werk in de praktijk bij Smithuis Tandtechniek. In de jaren die daarop volgden, werkte ik op verschillende locaties, zoals Hengelo en Enschede, en vervulde ik diverse functies op de afdelingen.

 

Zo ben ik van start gegaan op de gipsafdeling, daarna modelleren op de afdeling kroon- en brugwerk, vervolgens maakte ik implantaat supra-structuren, nam het porselein bakken voor rekening en coördineerde en controleerde het in- en uitgaande werk op de frameafdeling.

 

Een interessante periode waarin ik veel heb geleerd op de verschillende afdelingen. Vervolgens ging ik in 2007 aan de slag bij 4Dental Groep, waar een nieuwe afdeling werd gecreëerd om het hogere segment te bedienen; 4Dental Design.

 

In 2009 kwam ik de vacature van Kwalident Dental Studio tegen en ik was gelijk enthousiast. Uit de mooie werkstukken die ik voorbij zag komen op de website, bleken de precisie waarmee gewerkt wordt en de aandacht voor kwaliteit en maatwerk. Hier wilde ik werken. En gelukkig werd ik aangenomen. Plezier in het werk is belangrijk voor me en bij Kwalident vind ik dat. Ik vind het leuk om tanden te maken waar mensen blij van worden, zodat ze voluit kunnen glimlachen.

 

Terug naar team