Christina Rickert

Specialist

De ontwikkeling in de tandtechniek staat nooit stil en bij Kwalident krijg ik de mogelijkheid om mijzelf steeds verder te ontwikkelen in mijn vak.

Mijn naam is Christina Rickert en ik ben in 1986 geboren in Keulen.
Nadat ik in 2006 mijn Abitur had afgerond, begon ik in Keulen de opleiding tandtechniek op het Berufskolleg Kartäuserwall. Tijdens mijn opleiding liep ik in 2008 een week stage bij Kwalident Dental Studio. Dit beviel mij heel goed en gedurende mijn opleiding hield ik contact met Stephan. In januari 2010 studeerde ik af en in februari begon ik bij Kwalident Dental Studio op het vakgebied kroon- en brugwerk.

 

Ik heb voor de tandtechniek gekozen, omdat ik het heel leuk vind om met mijn handen te werken. Ik vind het leuk en ook belangrijk om elk werkstuk die aandacht te geven om de restauraties van het gebit zo natuurlijk als mogelijk te herstellen. De samenwerking en het overleg tussen tandarts, patiënt en tandtechnicus maakt elk werkstuk uniek en uitdagend.
De ontwikkeling in de tandtechniek staat nooit stil en bij Kwalident krijg ik de mogelijkheid om mijzelf steeds verder te ontwikkelen in mijn vak. Niet alleen binnen het bedrijf krijg ik de tijd en ruimte die hiervoor nodig is, maar ook via diverse cursussen krijg ik de kans om nieuwe dingen te ontdekken en te leren.

 

​Ik ben een creatieveling en vind het leuk om bij iedereen weer die lach in het gezicht te toveren. En niet onbelangrijk, we hebben een gezellig en hecht team. Ik ga dan ook met veel plezier elke dag van Borger naar Beilen toe.

 

Terug naar team