Hesther Sibbald

Office manager

In mijn werk bij Kwalident spreken met name de afwisseling, het contact met mensen en de samenwerking met collega’s me aan.

Ik ben Hesther en woon samen met Dennis en onze twee dochters Feline en Elvira in Beilen. Ik werkte 17 jaar als secretaresse bij De MO-zaak (voormalig GGD Drenthe), voordat ik bij Kwalident Dental Studio aan de slag ging als office manager. Wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier doe.

 

In mijn werk bij Kwalident spreken met name de afwisseling, het contact met mensen en de samenwerking met collega’s me aan. Ik haal dan ook veel voldoening uit mijn werk. Vanuit mijn functie let ik er met name op dat het primaire proces goed loopt en dat alles goed op elkaar is afgestemd.

 

Kwalident is een organisatie die me goed ligt. Hoewel ik van oorsprong geen ervaring had met de tandtechniek, ben ik in de loop der tijd de tandtechniek steeds meer gaan waarderen. Met name het feit dat het echte ambacht, alles met de hand, centraal staat, maakt de branche voor mij bijzonder interessant.

 

Terug naar team