Stephan van der Made

Eigenaar en specialist

In mijn werk vind ik het belangrijk een tandtechnisch topproduct te maken waar patiënt, tandarts en ikzelf tevreden over zijn.

Mijn naam is Stephan en ik woon samen met Barbera en onze twee kinderen in Hijken, nabij Beilen.
Van oorsprong ben ik goudsmid en edelsteenslijper, maar halverwege de jaren negentig heb ik de overstap gemaakt naar de tandtechniek. In 2007 richtte ik Kwalident Dental Studio op, thuis in mijn schuur. De jaren erna groeide het bedrijf en ben ik met Kwalident verhuisd naar de huidige locatie.

 

Ik heb een passie voor het vak omdat ik hier de hoge mate van precisie en de geavanceerde technieken kan combineren met veel creativiteit. Het is een vakgebied dat continu in ontwikkeling is, maar waarbij de ambachtelijke vaardigheden nog steeds onontbeerlijk zijn. Ook de samenwerking met tandartsen en patiënten, hetgeen zeer belangrijk is voor een goed eindresultaat, is een welkome afwisseling.

 

In mijn werk vind ik het belangrijk een tandtechnisch topproduct te maken waar patiënt, tandarts en ikzelf tevreden over zijn. Samen met het team streef ik ernaar om de natuurlijke mondsituatie zo perfect mogelijk na te maken, zowel qua esthetiek als functionaliteit.

Terug naar team